Fima Nekretnine - Agencija za prodaju nekretnina - prodaja nekretnina, prodaja stanova Beograd, prodaja stanova Zvezdara, prodaja stanova Mirijevo

PRETRAGA PONUDE:

Moguća kupovina uz kredit

Cena do:

Dokumenti


 

 

 

Prijatelji sajta


Fima Fitness

 

Jumbo Travel


Oglašavamo se na
NadjiDom nekretnine

Dokumenti


Ovde možete pronaći dokumente
koji Vam mogu pomoći pri
kupovini stana. detaljnije

O nama


Fima-nekretnine je firma osnovana 2007. godine i specijalizovana za područje opštine Zvezdara (Gradska bolnica, Učiteljsko naselje, Mirijevo, Medaković), a od nedavno smo počeli da posredujemo u kupoprodaji i na ostalim gradskim opštinama sve u skladu sa zakonom o posredovanju nepokretnost koji je stupio na snagu u oktobru 2013 godine.

Od aprila 2014. godine smo stalna članica grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije.

Od maja 2015. godine smo upisani i u registar posrednika pri Ministarstvu trgovine, telekomunikacija i turizma pod rednim brojem 099,

Nastali smo sa ciljem da olakšamo poslovanje nama dobro poznatih INVESTITORA čija smo sestrinska kompanija, kao i da izađemo u susret klijentima da što lakše dođu do stana, poslovnog prostora ili bilo koje druge nepokretnosti i to bez rizika.

Na našoj internet prezentaciji možete videti slike objekata u kojima smo aktivno učestvovali u gradnji i uveriti se u njihov kvalitet, ali i videti slike zgrada koje su u izgradnji, kao i slike preseka zgrada na kojima se vidi struktura i raspored svih stanova.
S poštovanjem, Milovan Ilić - direktor